کد خبر: ۲۹۴۳
تاریخ انتشار: سه‌شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۸ - 17 March 2020
بعد از آگاهی از شیوع بیماری خطرناک کرونا، چندی است که  همه به دنبال بالا بردن سیستم ایمنی بدن خود و عزیزانمان هستیم.

به گزارش وقایع روز به نقل از پایگاه خبری استار کانادا، در این میان زنجبیل جزء اقلامی است که بخاطر خواص بالای خود در درمان سرماخوردگی، دچار افزایش قیمت زیادی شده است.

با این حال خانواده ها سعی می کنند که به نحوی آن را برای بالا بردن شانس سلامتی افراد خانواده شان تهیه کنند.

در اینجا یک نمونه دستور پخت سوپ با زنجبیل را برایتان تدارک دیده ایم:

این دستور پخت را «ریکاردو» کارشناس آشپزی و گزارشگر ویژه the star معرفی کرده است.

«این سوپ سالم باعث می شود که شما هفته ی خود را به سلامتی آغاز کنید.»

 

سوپ سبزیجات با زنجبیل

 

  • یک پیاز نگینی خرد شده.
  • دو قاشق غذا خوری یا 30 میلی گرم روغن زیتون
  • دو عدد هویج پوست کنده و خرد شده
  • دو ساقه کرفس خرد شده
  • یک دوم پیمانه کلم روتاباگا خرد شده ( روتاباگا:‌ یک نوع ریشه گرد و بزرگ زرد رنگ که جزء سبزیجات است و طعم تندی دارد اما شما می توانید به جای آن از زنجبیل استفاده کنید.)
  • 800 گرم گوجه فرنگی و آلو بخارای میکس شده
  • پنج فنجان ( 1.25 لیتر ) آب گوشت یا آب مرغ
  • یک فنجان لوبیا یا نخود فرنگی پخته

در یک قابلمه که شعله زیر آن متوسط است، پیاز را در روغن سرخ کنید تا فقط نرم شود.

سپس هویج، کرفس و روتاباگای خرد شده را داخل قابلمه اضافه کرده و فقط پنج دقیقه آنها را سرخ کنید.

بعد مخلوط گوجه با آلو و آبگوشت را اضافه کرده صبر کنید تا سوپ شما یک جوش بزند.

حالا حرارت زیر قابلمه را کم کرده، درپوش آن را بگذارید و به آن 40 دقیقه زمان دهید تا سبزیجاتش کاملا بپزد.

در آخر نوبت اضافه کردن ادویه ( نمک و فلفل) و لوبیا یا نخود فرنگی است و سپس 2 الی 5 دقیقه زمان دهید تا این غذا بیشتر بپزد و ادویه ها کاملا به خورد سبزیجات بروند. 

اکنون سوپ شما آماده سرو است.

 

طرز تهیه سوپ سبزیجات با زنجبیل

مترحم: زینب کرمی مهر

 

 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: