کد خبر: ۳۶۳۱
تاریخ انتشار: جمعه ۱۰ مرداد ۱۳۹۹ - 31 July 2020
بنا به اعلام سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل (FAO) مصرف جهانی پروتئین حیوانی در حال افزایش بود اما ویروس کرونا به این تراژدی پایان داد.

به گزارش وقایع روز به نقل از بلومبرگ، فائو پیش بینی کرد مصرف گوشت در سال 2019  احتمالا کاهش یافته است و در سال 2020 نیز کاهش دیگری را تجربه خواهد کرد.

بنا به اعلام سازمان یاد شده، 2 سال کاهش متوالی این شاخص، بی سابقه است و انتظار می رود یک روند ادامه دار باشد.

بنا به اعلام فائو، جهان تا کنون به دلیل تقاضای بالای گوشت، در نقطه اوج استفاده از مراتع برای چرای دام بوده است، اما به نظر می رسد در حال نزدیک شدن به نقطه اوج مصرف گوشت –حتی در کشوری مانند برزیل که مردمش عاشق گوشت هستند- است.

به پیش بینی فائو، مصرف سرانه گوشت در جهان، امسال 3 درصد در مقایسه با سال گذشته کاهش می یابد که بیشترین میزان کاهش دستکم از سال 2000 است.

سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل انتظار دارد که این مقدار باز هم کاهش یابد به ویژه با در نظر گرفتن معنی آن برای محیط زیست و تغییرات اقلیمی.

بنا به اعلام فائو، مصرف گوشت به دو دلیل تغییر می کند: جمعیت و ثروت. نرخ رشد مصرف گوشت قبل از همه گیری کرونا در حال کاهش بود و همه گیری کرونا به یقین موجب تسریع این امر شده است.

تولید گوشت حتی در دوره بحران مالی جهانی نیز کاهش پیدا نکرده بود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر: